Lipoti o le Maketi o Mea Fa'apipi'i Vacuum

O le maketi masini faʻapipiʻi masini e aofia ai mea faʻapipiʻi masini faʻatau atu e faʻalapotopotoga (faʻalapotopotoga, faʻatau pisinisi faʻapitoa, ma paʻaga), lea e aofia ai le faʻaogaina o tekonolosi masini, lea e manaʻomia ai siʻosiʻomaga o le mamafa i lalo o le ea ma atomic poʻo molecular flammable vapors.Vacuum coating, lea e taʻua foi o le faʻapipiʻiina o ata manifinifi, o se auala faʻapipiʻi potu e aofia ai le faʻaogaina o se ufiufi manifinifi ma tumau i luga o se mea faʻapipiʻi e puipuia ai mai le malosi e mafai ona faʻaumatia pe faʻaitiitia ai lona lelei.

O ituaiga oloa autu o masini faʻapipiʻi gaogao o le faʻapipiʻiina o ausa faʻaletino (PVD), faʻamaneta faʻamaneta ma le faʻaogaina o ausa vailaʻau (CVD).O le tu'uina atu o le ausa fa'aletino, e ta'ua fo'i o le pa'u manifinifi, o le fa'agasologa lea o le tu'uina o mea mautū i totonu o se vacuum ma tu'u i luga o le pito i luga o se vaega, fa'atagaina mea mautu e pei o le alumini, u'amea u'amea pei o le titanium dioxide (TiOx), po'o le sima. mea e pei o le titanium nitride (TiNx) e faʻaoga i luga ole vaega.i luga o le fogaeleele.

O mea faʻapipiʻi masini e faʻaaogaina i le tele o talosaga e aofia ai mea faʻaeletonika ma faʻaaliga panel, optics ma tioata, taʻavale, meafaigaluega ma meafaigaluega.

Asia Pacific o le pito sili lea ona tele mo le maketi masini faʻapipiʻi masini i le 2021.

O le siʻitia o manaʻoga mo taʻavale eletise e faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe o le maketi masini faʻapipiʻi masini i luga o le vaitau o faʻamatalaga.E taua tele le sao o pa'u i le puipuia o mea'ai o le EV ma o latou vaega mai le 'ele ma le faaleagaina.O le faʻateleina o le taʻutaʻua ma le manaʻomia o taavale eletise o le a taʻitaʻia ai le faʻateleina o le manaʻoga mo mea faʻapipiʻi masini.

O le alualu i luma faatekinolosi o faiga autu ia e faʻateleina ai le lauiloa o le maketi masini faʻapipiʻi masini.O kamupani tetele o lo'o fa'agaoioia i le tulaga o masini fa'apalapala vacuum ua tu'uina atu i le atina'eina o fofo fa'apitoa mo masini fa'apipi'i masini e fa'amalosia ai o latou tulaga.

faanoanoaga


Taimi meli: Apr-18-2022